Føler du dig, ligesom jeg, udfordret, når der står udflugt på kalenderen?
Tøv ikke længere! Løsningen er lige her…
Pølsehorn!
Men ikke pølsehorn, der klistrer til fingrene når de skal bages! Ikke pølsehorn der tager en evighed at tilberede, og ikke pølsehorn, der smager af mandel, kokos eller grøntsager!
Derimod er det pølsehorn, der tager under 30 minutter at lave! Dejen er nem at arbejde med OG de smager himmelsk!
Jeg må indrømme at jeg var skeptisk til at begynde med! Jeg mener.. Strombolidejen som pølsehornsdej! Men prøves, det skulle det! Og det kommer jeg aldrig til at fortryde! For sikke et hit! Mums!
Glutenfri pølsehorn
Antal: 8 stk
Ingredienser
- 1 portion strombolidej
- 4 pølser
- 2-3 spsk sukkerfri ketchup
Sådan gør du
- Rul strombolidejen ud i en cirkel
- Smør en smule ketchup ud over dejen
- Skær den ud i 8 lige store dele
- Del pølserne i halve og placer dem yderst i trekanterne
- Rul pølserne ind i dejen og stil dem på en bageplade beklædt med bagepapir
- Bages i en forvarmet ovn ved 200º (varmluft) i cirka 10 minutter
Noter
Pølsehorn
(8 stk.) 1 portion strombolidej
4 pølser
Lidt sukkerfri ketchup
(8 stk.) 1 portion strombolidej
4 pølser
Lidt sukkerfri ketchup
- Rul strombolidejen ud i en cirkel
- Skær den ud i 8 lige store dele
- Smør en smule ketchup ud over dejen
- Del pølserne i halve og placer dem yderst i trekanterne
- Rul pølserne ind i dejen og stil dem på en bageplade
- Bages i en forvarmet ovn ved 200º i cirka 10 minutter


