Fyldte squash m. oksekød, tomat og ost

– En dejlig krydret udgave med en smule tabasco, men det står jo én frit for om man vil følge opskriften til punkt og prikke.

Fyldte squash m. oksekød, ost og tomat

Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk squash
  • 200 g hakket oksekød
  • 60 g champignon
  • 3 tsk tomatpure
  • 5 dråber Tabasco
  • ½ tsk spidskommen, koriander, salt og peber
  • 4-5 cherrytomater
  • 1 hf revet mozzarella

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200° (varmluft)
  • Oksekødet svitses i en gryde og krydderierne tilsættes
  • Mens oksekødet bruner halveres squashen og "indmaden" tages ud – f.eks. med en teske
  • Champignon skylles og hakkes i mindre tern
  • Squashkødet og champignon hældes i gryden med oksekød og steger ved medium varme
  • Tomatpuré og tabasco tilsættes og retten røres til en jævn masse
  • Fyldet fordeles i squashene
  • Cherrytomaterne deles i mindre skiver og fordeles over squashen
  • Drys med revet ost
  • Bages i ovnen i 12-15 minutter (til osten er gylden)

Noter

 
TIP: Har man for meget fyld eller for få squash, kan man med fordel puttet fyldet i en udhulet peberfrugt!

2 thoughts on “Fyldte squash m. oksekød, tomat og ost

    • Madfidusen

      Hej Mads.
      Jeg skærer lige toppen og bunden á og spiser alt det andet.
      Squasen er jo udhulet og “indmaden” er stegt med oksekødet, så det hele bliver skam spist 🙂

      Vh. Line

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.