Mangler du noget nyt på påskebordet? Eller på frokost bordet generelt? Så kig bare her.
Æg er en all-time klassiker, men hvorfor ikke pifte æggene lidt op?
Fyldte æg er noget af det nemmeste at lave – hvis man da ellers kan finde ud af at koge et æg? Man skal bare pille den hårdkogte blomme ud, og fylde noget guf i hviden. Simpelt. ik?
Jeg gik efter klassikeren i første hug, med avocado og rejer! Hvem er ikke pjattet med denne kombination? Hvad fylder du i dine fyldte æg? Skriv idéer i kommentarfeltet nederst på siden.. ↓
De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up! Mulighederne er mange..
Fyldte æg m. avocadocreme og rejer
4 kogte æg
1 stor avocado (100 g.)
1 spsk. flødeost (25 g.)
½ spsk. citronsaft
1 lille drys salt
50 g. rejer
agurk
tomat
- En gryde med vand bringes i kog
- Æggene lægges i gryden og koger i 10 minutter
- Skyl æggene under den kolde hane
- Æggene pilles og halveres
- Pil forsigtigt blommerne ud
- Avocadoen pilles, stenen tages ud og indmaden moses med en gaffel
- Tilsæt flødeost, citronsaft og salt
- Rør rundt til massen er jævn
- Avocadofyldet hældes i en sprøjtepose og fordeles i de tomme æggehvider
- Anret med tomat- og agurkeskiver
Æggeblommerne kasseres eller bruges til ekstra fyld i disse deviled eggs.