
En ny uge betyder også en ny udfordring, i Facebook gruppen “Madstaffetten“.
Denne uges ingrediens er appelsiner, og da jeg ikke har deltaget i stafetten de sidste par uger, skyndte jeg mig at hive en pose appelsiner i kurven, da jeg alligevel var ude og handle!
Ikke flere dårlige undskyldninger herfra!
Så imorges startede jeg dagen med en lækker appelsin-yoghurt i egen skal.
Super simpel at lave og så smager det skønt.
Fyldt appelsin m. appelsin, yoghurt og mandler
(3 stk)
2 appelsiner
150 g. græsk yoghurt
1 tsk. fiber sirup gold
lidt mandler
evt. lidt appelsinskal
- Appelsinerne skylles og skæres i halve så der nu er fire halve appelsiner
- Tre af appelsinhalvdelene udhules – kødet skæres ud med en kniv og udhules med en ske
- Kødet skæres i små stykker
- Den sidste halve appelsin presses fri for saft, der hældes i en skål sammen med græsk yoghurt og fibersirup gold
- Bland yoghurten godt sammen og fordel lidt i bunden af de udhulede appelsiner
- Læg appelsinstykkerne ovenpå og dryp lidt yoghurt over igen
- Pynt med mandler
Categories: Mellemmåltid, Morgenmad | Tags: Appelsin, Sukkerfri, Uden tilsat sukker, Yoghurt
Leave a Reply
[TOP]