Så er der endnu en frokostfavorit på menuen.
Jeg kan faktisk ikke helt bestemme mig for, om jeg foretrækker denne blomkålswrap eller æggewrappen!? For begge dele er gode, i samme kategori men alligevel så forskellige.
Noget der taler for blomkålswrappen er, at bundene alternativt kan bruges som pizza bund. Med blomkålswraps får man altså 2-i-1!
Blomkålswrap
Antal: 6
Ingredienser
- 1 blomkål
- 2 æg
- 2 spsk psyllum-frøskaller
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Riv blomkålen helt fin (f.eks. i foodprocessor)
- Put kålen i en stor skål og tilsæt æg og salt, rør godt
- Når kålmassen hænger sammen tilsættes psyllium-frøskaller
- Lad hvile i 10 minutters tid
- Hæld ca 1½ grydeskefyld blomkålsmasse ud på en bradepande (dækket med bagepapir)
- Tryk dejen flad (og rund) – Der kan ca. være to wraps pr. bageplade (opskriften giver ca. 6 stk)
- Bages i en forvarmet ovn ved 180º (varmluft) i ca. 20 minutter (til kanten er gylden)
- Lad nedkøle og løsn forsigtigt med en paletkniv
- Put fyld i efter ønske.
Noter
Næringsindhold pr 100 g
Energi: 53 kcal
Fedt: 1,9 g
Kulhydrat: 4,3 g
Protein: 3,7 g
Serveringsforslag: I denne udgave er bunden smurt med grøn pikant ost, revet hvidkål, agurk og oksekød


