Friske og frosne blåbær

Jeg har aldrig været den store bærspiser, og derfor har jeg heller aldrig eksperimenteret med dem i madlavningen. Men nu har jeg fået øjnene op for bærene, og fundet ud af at jeg slet ikke er så kræsen alligevel.

Et af de hidtil u-udforskede bær er blåbær.
En af mine helt store a-ha oplevelser, var da vi spiste hos et par venner, der havde anrettet et overdådigt ostebord, hvor der sammen med osten blev serveret chokolade, vindruer og blåbær! Jeg guffede løs af bærene og var dybt begejstret.. Muuuums!!

De kloge siger tilmed at blåbær er vildt sundt! – Fyldt med c-vitamin og jern! Og så giver de jo en fantastisk farve i maden.

Bærene er populære både i det søde og det salte køkken – blåbær står især godt sammen med steaks af oksekød.

Det søde

Tilbehør

Står den på pandekager, så prøv at servere med denne lækre mousse af bær. Den består bla. af jordbær, hindbær, blåbær og banan. Pandekager med mouse smager SÅ lækkert!

Det salte

About

Categories: - Ingredienser | Tags: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]