Fredags hygge: Lakrids is

Vores fryser er ved at være fyldt! Og derfor måtte vi tage skålen til ismaskinen ud! (nu har den også stået og fyldt i over en måned – just in case!) Men så synes jeg alligevel det var synd at alt det gode “frys” skulle gå til spilde, derfor skyndte jeg mig at kaste en portion is sammen.

Nu har jeg flere gange set opskrifter på lakrids is, men aldrig kastet mig ud i det. Faktisk kan jeg ikke erindre nogensinde at have spist lakrids is!

Jeg elsker ellers lakrids, men fidusen med is og lakrids har jeg aldrig rigtig fanget..! Og sikke mange lækre ting jeg må være gået glip a’ i mit liv. For MUMSFILIBABA! Det smager jo bare alt for lækkert!!


Lakrids is Lakrids Is
(4-5 kugler)

1 bæger pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. Sukrin Gold
4 spsk. Skyr
1½ dl. Fløde
½ tsk Vaniliepulver
2½ tsk. Lakridspulver

evt. sort farve

  • Æggeblomme og Sukrin piskes godt sammenLakrids Is
  • Skyr tilsættes og piskes helt jævn
  • Hæld fløde, vanilie og lakrids i blandingen
  • Tilsæt evt. den sorte farve, til den ønskede farve opnåes
  • Hæld blandingen i ismaskinen
  • Serveres i isskåle og toppes med f.eks. frysetørrede hindbær

 

 

About

Categories: Is, Lækkerier | Tags: , , , ,

2 thoughts on “Fredags hygge: Lakrids is

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]