Så blev det atter weekend, og efter en laaang uge, bliver det godt at få fødderne en smule opad igen!
Det bedste ved weekend er at sove længe! Nej bedre endnu – at lægge i sengen og være doven!
I weekenden lægger jeg ofte med ipaden og planlægger hvad jeg skal have til morgenmad! Jeg elsker at kigge på pinterest og finde en masse skøn inspiration!
Jeg vidste på forhånd at jeg ville have noget med æg og avocado, og så gik den store jagt ellers igang. Jeg faldt over et billede af en omelet med avocado på toppen, og så sprang jeg ellers ud af dynen og gik direkte i køkkenet!
Jeg kiggede hurtigt i køleskabet og fik i en fart bikset noget lækkert sammen! Hold nu op det blev godt. En dejlig, luftig omelet, der tilmed var dejlig blød – ja nærmest cremet – at sætte tænderne i! Og sammen med avocadoen, ja så var jeg solgt! MUMS!
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg laver feta omelet med avocado på toppen!
Prøv selv!
Feta omelet m. avocado
(1 person)
2 æg
1 ekstra æggehvide
50 g. feta/salat ost
lidt olie til panden
Topping:
½ avocado
friskkværnet salt og peber
- Salatosten moses med en gaffel
- Slå æggene ud over osten og pisk godt sammen med gaflen
- Tænd for komfuret på svag-medium varme
- Varm panden og lidt olie godt op
- Hæld æggemassen udover panden og vent til omeletten begynder at stivne
- Vend omeletten om og sluk for varmen
- Klap omeletten sammen på midten til en halvmåne
Serveres med en halv avocado på toppen samt lidt friskkværnet salt og peber
Velbekomme!