Jeg elsker kødboller, men laver det alt for sjældent… Som regel vinder frikadellerne, hvilket er en skam.. Det er jo ikke fordi det er mere omstændigt at lave kogte kødboller…
Kødboller kan bruges til alverdens forskellige retter… Ja og laves i forskellige størrelser.. Kun fantasien sætter grænser… Hvordan spiser du dine kødboller??
Kom endelig med dine lækre forslag i kommentarfeltet eller på min Facebookside.
Kødboller
Ingredienser
- 500 g hakket kalv og flæsk
- 1 æg
- 2 løg revet
- 2 spsk psyllium frøskaller
- 1½ tsk salt og peber
Sådan gør du
- Alle ingredienser hældes i en skål og røres godt sammen – brug evt. elpiskeren.
- Form kødbollerne med enten en teske eller spiseske
- Sæt en stor gryde letsaltet vand over. Når vandet koger, puttes kødbollerne i én efter én. Laver du en stor portion så sørg for kun at lægge kødbollerne i et enkelt lag.
- Når kødbollerne flyder mod overfladen, er de færdige og tages op med en ske


