Falsk spaghetti i flødesauce m. bacon og gouda

falskpasta02
Aftensmad for en, tak!

Jeg har aldrig været den store pasta-spiser. Men fra tid til anden får jeg en umådelig lyst til en stor portion lækker, cremet pasta – helst med noget ost og en lille smule kød! – Min mave og jeg er ikke helt enige om sådan en craving, og eftersom pasta ikke dur i min krop, skyder jeg det ofte ud og finder på noget andet. ØV!

Men så skulle jeg være alene hjemme! Jeg gad egentligt ikke helt at lave mad…. Og slet ikke når man vitterligt overvejer at tage chancen med en gang fuldkornspasta! Jeg kiggede flere gange i køleskabet. Overvejede mine muligheder, og så kom jeg i tanke om spidskålen i køleskabet! Jeg fandt den ene lækre ingrediens efter den anden og så prøvede jeg mig ellers frem! Det blev ret så vellykket, og derfor skal I kære læsere, da heller ikke snydes for opskriften…

Opskriften er så simpel, og kræver minimale køkkenfærdigheder. Den er hurtig at lave og overskuelig at kreere, når man kun er én der skal spise!

Nogen ville måske kalde det en himmelsk mundfuld… Jeg siger bare mums!


falskpasta02Falsk spaghetti i flødesauce m. bacon og gouda

100 g. filet bacon i tern
250 g. spidskål
2 dl. madlavningsfløde*
40 g. gouda
1 knsp. peber

* Almindelig fløde kan også bruges

  • Wok’en sættes på komfuret og der skrues helt op for varmen
  • Bacontern’ene hældes i og brunes
  • Spidskålen skæres i tynde ringe og puttes i wokken
  • Vend godt og tilsæt fløde og peber
  • Sæt låg på og lad småsimre i 5-10 minutter
  • Tilsæt gouda osten og vend godt til den er smeltet

Serveres herefter med et spejlæg på toppen.

falskpasta01

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]