I dag tager vi et smut forbi det mexicanske ringhjørne.
Jeg har nemlig leget lidt med de der æggewraps og brugt dem til noget nyt! Enchiladas!
Til en afveksling lod jeg chili’en stå på hylden og forsøgte mig med en ny smagsvariant i kyllingen!
Enchiladas m. kylling (LCHF)
Ingredienser
- 4 stk Æggewraps
- vand
- 400 g kyllingebrystfilet
- 7 g smør
- 70 g revet mozarella
- 2 tsk barbecue krydderi
Sådan gør du
- Dæk bunden af en gryde med vand og kog kyllingen heri
- Når kyllingen er kogt, tages den op a' vandet og skæres ud i mundrette tern
- Kom lidt fedtstof på panden og rist kyllingen med krydderi
- Lav æggewraps'ene imens kyllingen steger
- Fordel kyllingefyldet i wrapsene og rul dem som pandekager
- Placér rullerne i et ildfast fad og drys osten over.
- Bages i en forvarmet ovn ved 200º varmluft i ca. 15 minutter
Noter
Serveringsforslag: Serveres med en lækker salat. F.eks bønne-, græskar- eller tomatsalat.



