En klassisk æggemad

Jeg er gået hen og er blevet en lille smule træt af tallerkener!
Ja det lyder mildest talt åndsvagt, men ikke desto mindre er det sandt. Tilgengæld er jeg ret begejstret for skærebrætter, og jeg foretrækker faktisk at spise min frokost direkte fra brættet.

Dagens frokost blev en lækker æggemad. Der er ikke ret meget opskrift over denne æggemad, men det er bare så lækkert. Så inspiration hermed givet videre.

Velbekomme!


Egg-bread

Æggemad m. mayo, tomat og karse

Til to madder skal der bruges:
2 æg
2 skiver brød – f.eks. hørfrøbrødet her
½ tomat i skiver
mayonaise
salt, peber
frisk karse – massere af karse

  • Æggene koges i ca. 9 minutter
  • Lad dem køle lidt, inden de pilles – jeg plejer at fylde massere af koldt vand i gryden
  • Fordel smøret på en skive brød
  • Del æggene i æggedeleren og fordel 1 æg pr. brødskive
  • Top med mayo og drys friskkværnet salt og peber på toppen
  • Pynt med tomatskiver og massere af karse

Tip: Byt evt. hørfrøbrødet ud med en skøn squashvaffel! Squashvafler er eminente med pålæg på! Find opskriften på squashvafler lige her.

Egg-bread

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.