Ovnbagte gulerødder

Jeg spiser gerne rå gulerødder
De kogte kan til nød spises
Men de bagte! De er i en kategori for sig…

Det perfekte tilbehør – hvem mangler pomes frites, når bare man har bagte gulerødder??? Ikke mig!

Ovnbagte gulerødder

Ingredienser

  • 1 kg gulerødder3 spsk oliven olie1 tsk groft salt1 tsk hvidlødspulver
  • 1 kg gulerødder
  • 3 spsk oliven olie
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk hvidløgspulver

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderneSkær den i staveLæg gulerødderne på bagepapiretBland olie, salt og hvidløgspulver i en skålpensl gulerødderneBages i en forvarmet ovn på 200 g i 30 min.Efter de 30 min. skrues varmen op på 225 g. og gulerødderne bages færdig i 10-15 minutter
  • Gulerødderne skylles, skrælles og skæres i stave
  • Placér gulerødderne på en bageplade og bag dem i en forvarmet ovn på 200° (varmluft) i 30 minutter.
  • Skru varmen op på 225° og bag gulerødderne færdig i 10-15 minutter

Noter

Serveringsforslag:
Serveres med frikadeller, farseret porre, sesam kyllingedeller, fyldt mørbrad eller en luksus bøf.

2 thoughts on “Ovnbagte gulerødder

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.