Jeg spiser gerne rå gulerødder
De kogte kan til nød spises
Men de bagte! De er i en kategori for sig…
Det perfekte tilbehør – hvem mangler pomes frites, når bare man har bagte gulerødder??? Ikke mig!
Ovnbagte gulerødder
Ingredienser
- 1 kg gulerødder3 spsk oliven olie1 tsk groft salt1 tsk hvidlødspulver
- 1 kg gulerødder
- 3 spsk oliven olie
- 1 tsk groft salt
- 1 tsk hvidløgspulver
Sådan gør du
- Skræl gulerødderneSkær den i staveLæg gulerødderne på bagepapiretBland olie, salt og hvidløgspulver i en skålpensl gulerødderneBages i en forvarmet ovn på 200 g i 30 min.Efter de 30 min. skrues varmen op på 225 g. og gulerødderne bages færdig i 10-15 minutter
- Gulerødderne skylles, skrælles og skæres i stave
- Placér gulerødderne på en bageplade og bag dem i en forvarmet ovn på 200° (varmluft) i 30 minutter.
- Skru varmen op på 225° og bag gulerødderne færdig i 10-15 minutter
Noter
Serveringsforslag:
Serveres med frikadeller, farseret porre, sesam kyllingedeller, fyldt mørbrad eller en luksus bøf.



Hej, smager de godt kolde? Påtænker til madpakken??
Hej Camilla…
Det er et rigtig godt spørgsmål, og der må jeg desværre være dig svar skyldig…
Men hvis du tester det, må du meget gerne vende tilbage ☺️