En dejlig, moden avocado!

AvocadoDet der danske sprog i’gååå..

Jeg har alle dage sagt ad-vocado!
– “Er det en advokat? Nej! a-vo-ca-do…
Jeg har ikke lært det endnu!! Tilgengæld smågriner jeg for mig selv, hver gang jeg siger det “forkert” … Jeg synes det er meget kært at jeg siger det med et d! 😀

Jeg kan virkelig godt lide avocadoer! De smager godt og er fyldt med de sunde fedtstoffer, som kroppen godt kan lide!

Jeg er dog ikke særlig god til at bruge mine avocadoer – ihvertfald ikke i forhold til nytænkning, for jeg vil helst lave de få ting, jeg ved, der smager godt og så ikke så meget med at eksperimentere!!

Alligevel er det da blevet til et par opskrifter… Faktisk overraskede det mig lidt, hvor meget man egentligt kan bruge sin avocado til – og hvor mange opskrifter der allerede er  på bloggen med denne sag…!

Ved du forresten hvordan du tjekker om avocadoen i butikken er god nok?
Du trykker forsigtigt på den. Går fingeren igennem er den overmoden, kan du ikke lave et aftryk er den ikke moden nok. Kan du tilgengæld lave et lille aftryk, der hurtigt forsvinder igen – så er den perfekt!

Dip

Salater

Forretter m. fisk

Frokost

Desserter

Smoothie(s)

About

Categories: - Ingredienser | Tags:

2 thoughts on “En dejlig, moden avocado!

 1. Kan man bruge overmodne avocadoer til noget ? Jeg har haft 5 liggende i køleskabet i efterhånden et par måneder. De var aldeles ikke modne, da jeg købte dem, men nu er de da 🙂 Jeg splittede en af dem ad , og smagte på den. Den havde stadig “bid”, men var blevet lettere gullig i det inderste kød.
  Så som spurgt – kan jeg bruge dem til noget ?

  Smilende hilsner

  Per

  1. Hej Per
   Du kan sagtens bruge dine godt modnede avocadoer i alverdens sammenhænge!
   Personligt havde jeg nok lavet en portion Guacamole!
   Alternativt kunne en skøn chokoladmousse også bikses sammen, alt efter om man er ude efter noget salt eller sødt 🙂

   Vh. Line//Madfidusen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]