Opskrifter m. avokado

2 thoughts on “Opskrifter m. avokado

 1. per larholm

  Kan man bruge overmodne avocadoer til noget ? Jeg har haft 5 liggende i køleskabet i efterhånden et par måneder. De var aldeles ikke modne, da jeg købte dem, men nu er de da 🙂 Jeg splittede en af dem ad , og smagte på den. Den havde stadig “bid”, men var blevet lettere gullig i det inderste kød.
  Så som spurgt – kan jeg bruge dem til noget ?

  Smilende hilsner

  Per

  • Madfidusen

   Hej Per
   Du kan sagtens bruge dine godt modnede avocadoer i alverdens sammenhænge!
   Personligt havde jeg nok lavet en portion Guacamole!
   Alternativt kunne en skøn chokoladmousse også bikses sammen, alt efter om man er ude efter noget salt eller sødt 🙂

   Vh. Line//Madfidusen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.