Der er nu intet som en god skive brød med en lækker frokostsalat på toppen!
Det er nemt, og det smager dejligt!
Når vi er ude og handle ryger der gerne et par bøtter i kurven – vi er ikke helt enige om hvad vi foretrækker, og da de altid er på tilbud, sker der jo ikke noget ved at hive en ekstra med hjem!
Men det er slut nu! For nu har jeg fundet ud af hvor nemt det er at lave sin egen frokostsalat – og ikke nok med det, så smager det også 1000 gange bedre!
Så farvel til K-salat og goddag til lækre, hjemmerørte favoritter!
Den første frokostsalat har jeg fiflet med længe. Mest fordi jeg ikke helt turde kaste mig ud i projektet – det så og lød ret besværligt! Men shame on me! At lave frokostsalat er noget af det nemmeste i verden!
Og for at det ikke skal være løgn, så startede jeg med at lave hele to versioner – men den anden udgave gemmer jeg lidt endnu!
Dagens frokostsalat blev til en æggesalat! Men jeg synes ikke helt jeg kunne ramme den rigtige smag ved at lave en “almindelig” version, så derfor lod jeg mig inspirere af sidste uges djævleæg, og forsøgte mig med en djævle æggesalat i stedet! Det var et hit, og den er allerede på bestilling til snart at dukke op i køleskabet igen!
2 hårdkogte æg
2 spsk. græsk yoghurt
1 lille spsk. mayonaise
½ tsk. karry, salt og peber
1 tsk. dijonsennep
evt. purløg til pynt
- Æggene koges i 10 minutter
- Hæld koldt vand i gryden og lad æggene nedkøle helt
- Pil æggene
- Æggene deles på begge led i æggedeleren og puttes på en tallerken
- Græsk yoghurt, mayonaise, sennep og krydderier vendes forsigtigt sammen med æggene
- Put æggesalaten i den ønskede skål
- Serveres med lidt purløg på toppen
Tip: Æggesalaten kan sagtens laves et par timer i forvejen, og stilles på køl i en lukket beholder