Det ‘sørme, det ‘sandt, oktober!
Oktober er en af mine absolut yndlingsmånder på året.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at hvis jeg nogensinde skal giftes, så bliver det et oktober bryllup!

Én ting er farverne. Åh hvor jeg elsker når bladene ligger gule, orange og røde på jorden og pryder naturen. Jovist, det bliver ganske rigtigt koldere, mørkere og vådere, men det skal altså ikke få mit humør helt i bund!

Udover farverne, så kommer alle de skønne efterårsretter også på bordet igen.
Jeg elsker suppe, og oktober er den helt perfekte måned at koge supper i. Supper er altid kærkomne ved aftenbordet, men faktisk kan jeg allerbedst lide supperne i stedet for en madpakke! Det mætter dejligt og giver god energi til resten af dagen også.

Find 9 gode efterårs supper i indlægget her.

Soups

Udover de skønne, varme supper, så er efteråret også tiden, hvor kål og græskar for alvor er i sæson og kan købes for billige penge i alle supermarkederne. Jeg har samlet alle mine kål- og græskar opskrifter i indlæggene herunder. Alt du skal gøre er at klikke på linkene og vupti – det vælter frem med skønne, originale Madfidusen-opskrifter.

⇒ Blomkål

⇒ Hvidkål

⇒ Spidskål

⇒ Hokkaidogræskar

⇒ ButternutsquashOg sidst men ikke mindst, så er oktober jo helt fantastisk pga. Halloween. Jeg elsker Halloween!
Jeg har lavet en masse uhyggelige opskrifter de sidste par år, og mon ikke det også bliver til et par nye gyselige af slagsen i år? Jeg har ihvertfald en masse sjove i ideer på tegnebordet.

Find alle de skønne halloween opskrifter ved at trykke her.

I får lige et halloweenbillede fra sidste år, hvor jeg var klædt ud som ødelagt porcelænsdukke og kæresten var slagter.

12140631_10153020676126652_4759543398860756857_n

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]