Sukker- og glutenfrie dessertpandekager

Pandekager uden hvedemel og uden tilsat sukker – hurtige og lave og med en rigtig pandekage konsistens.

LCHF dessert pandekager

Ingredienser

  • 80 g neutral flødeost f.eks. philadelphia
  • 3 æg
  • 3 spsk sukrin gold
  • 2 spsk mandelmel
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Hæld ingredienserne i en skål og pisk godt med elpiskeren
  • Når dejen er jævn er de klar til stegning (jeg steger i smør)
  • Brug ca. 1 dl. dej pr. pandekage – når den bliver gylden i kanten er det tid til at vende.

Noter

Serveringsforslag:
  • Knæk et stykke chokolade (70%) i mindre stykker og læg det langs kanten. Rul pandekagen og lad chokoladen smelte. Spises sammen med friske bær!
  • Lav chokolademousse med enten banan eller avocado og put inden i rullen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.