De der søde kartofler?

Søde kartofler – eller sweet potatoes om man vil – er lidt en underlig størrelse, for det er faktisk slet ikke kartofler. De tilhører nemlig en helt anden familie! Og mere har jeg altså ikke sat mig ind i det!

Den søde kartoffel er sød i smagen – deraf navnet – og så er den rig på A- C- og E-vitaminer!

Der findes forskellige slags søde kartofler, og smagen kan godt variere lidt alt efter hvilken sort man får fat i. Jeg ved ikke hvilken sort jeg selv køber, men det er de store “tykke” man kan få i løs vægt. Deres smag og konsistens svigter nemlig aldrig!

Har du fået købt søde kartofler, men ved ikke hvordan du skal få dem brugt? Så har jeg her samlet alle opskrifter hvor jeg bruger denne herlige grøntsag!
Jovist! Listen er endnu ikke lang, men den skal nok vokse!

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: