Sommeren er for alvor over os, og sulten er måske ikke helt som den har været hele vinteren. Det er skønt med lidt lette salater og grøntsagsstænger med dip! Mad fra grillen er nu heller ikke at kimse á, men nøgleordet er altså let mad, der er nem at tilberede, ligger let i maven og smager skønt.
Jeg har aldrig været den store dressingspiser. I min verden kan en salat sagtens spises som den er, uden at blive druknet i diverse olier, marinader eller dressinger. Når det så er sagt, så er det dejligt med lidt smags forandring i ny og næ, og så tyr jeg gerne til en lækker dip/dressing.
Jeg har forsøgt at lave en ganske rigtig creme fraise dressing, som den man køber i butikken, og ved I hvad? Jeg synes faktisk den sidder lige i skabet!
Brug den til grøntsagsstavene, salaten, på burgeren eller på pizzaen.. Mulighederne er mange! Uhmm..
Cremefraice dressing
200 g. creme fraise
1 spsk. mayonaise (svarende til 20 g.)
3 tsk. æblecidereddike
1 spsk. sukrin melis
1 tsk. tørret rosmarin
- Alle ingredienser puttes i en skål og røres godt sammen.