Creamy kokosis m. chokolade og appelsin

Chokos is

Chokokosis m. appelsinsmag!
Jeg elsker at lege med ordene og kombinere dem på alle mulige måder! Det er måske også en af grundene til at jeg drømmer om at blive forfatter! At lege med ord og sætninger, det er bare fantastisk og noget, der har interesseret mig siden jeg var ganske lille. Nogle gange undrer jeg mig over at jeg ikke valgte dansk som linjefag, meeeen…. Jeg er nu mere til ÉN LØSNING og ET SVAR!

Chokokosis består af frossen chokolade og kokos- deraf navnet!

Denne is er super simpel at lave, og smager godt! Den har en meget intens smag af chokolade, så kan du ikke lide smagen af chokolade, er dette ikke opskriften for dig!
Og kan du heller ikke lide kokos, er dette absolut ikke den ideelle opskrift for dig, for kokossmagen er bestemt ikke “gemt” under smagen af chokolade! Faktisk synes jeg at det minder meget om kokostoppe i smagen! (det siger min hukommelse ihvertfald) – I ved, de der bløde småkager, med chokolade på bunden!

Ihvertfald, så er de total chokolicious og ideelle på en semi-lun dag, hvor formålet ikke er at slukke tørsten, men blot at nyde en kold dessert!

Og så lige et lille tip! Sørg for at købe en god chokolade!
Dårlig chokolade = øv is!


Chokos isCreamy kokosis m. chokolade og appelsin
(5 store)

100 g. chokolade m. appelsin (min. 70%)
400 ml. kokosmælk

 • Knæk chokoladen i små stykker og læg i en gryde
 • Hæld kokosmælken over
 • Tænd for den svage varme og vent på at chokoladen smelter
 • Rør massen jævn og lad det små koge lidt
 • Tag gryden af varmen og lad nedkøle lidtChokos is
 • Fordel chokoladenmassen i dine isforme
 • Lad nedfryse i mindst fire timer – gerne natten over

 

About

4 thoughts on “Creamy kokosis m. chokolade og appelsin

 1. Hvorfor skal det være min70% chokolade?
  Er en Marabou dårlig chokolade til isen? Hvis, hvorfor?

  1. Hej Pernille.
   Jeg bruger min. 70% chokolade, da et højere kakaoindhold = mindre sukker!

   Jeg tror ikke som sådan at Marabou vil gøre isen dårlig! 🙂

   Mvh. Line

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]