Der er nu intet, som at starte sin søndag med en lækker brunch!
Og den vigtigste del af brunchen – det er altså pandekagerne!
Jeg har forsøgt mig med endnu en pandekageopskrift, og samlingen er efterhånden ved at være stor!
Jeg ved ikke hvilken opskrift der er min favorit, en disse brunch pandekager er altså helt perfekte!
– De puffer op på panden, får den rigtige størrelse og form, er luftige, neutrale og bare sådan lidt brunch-agtige! Og med et lille drys vanilje i dejen, så er de altså gode!
Jeg er altid helt vildt nervøs, når jeg bruger en ny pandekageopskrift. Jeg har smidt lidt for mange pandekagedeje ud, fordi de gik i stykker på panden! Men disse pandekager er vildt nemme at vende, bare man husker sin tålmodighed!
Må I alle have en fantastisk dejlig søndag med solskin, fuglesang og godt humør…
Cream cheese brunch-pandekager
(3 stk.)
2 stk. æggehvider (87 g)
2 spsk. flødeost* (56 g)
½ tsk. vaniljepulver
*Jeg brugte philadelphia light. Men almindelig philadelphia eller anden flødeost kan også bruges.
- Æggehviderne hældes i en skål sammen med flødeosten og vaniljepulveret
- Brug et piskeris og pisk ingredienserne til en jævn dej
- Tænd for komfuret ved svag-medium varme
- Når panden er helt varm fordeles ½ dl. dej midt på panden – dejen skal ikke flyde ret meget ud, da pandekagerne skal være tykke
- Vent i 3-5 minutter og vend så forsigtigt pandekagen om
- Når pandekagen er færdig lægges denne på en tallerken.
- Gentag til der ikke er mere dej tilbage
ialt 124 kcal/41,5 kcal pr pandekage v. 3 stk ved brug af Philadelphia light
TIP: Top pandekagerne med lidt fibersirup guld! Uhmmm