Confession…
… Of a shopaholic!

Så sandheden er.. At shopping får mig i godt humør… Men et smut i Bilka, lørdag ved spisetid.. Det er måske lidt til den gode side… HOLD DA OP! -en masse mennesker..

image

Men vognen blev fyldt op, og der blev samlet provianter til en masse lækre opskrifter i næste uge.

Næsten 18 kg. kød kom i fryseren. Der var både hakket ko, gris og kylling. Lækre steak bøffer, laks og rejer, svinemørbrad, hele kyllinger og kyllingfileter. Lidt bacon hører sig selvfølgelig også til!

Nåh men derudover så fik jeg også ‘tømt’ Bilkas grønt afdeling. Hvor næste uges helt nye opskrift bliver på spaghetti-og-kødsovs-look-a-like, med “spaghetti” af hvidkål. Det er jeg meget spændt på at prøve. Herhjemme er blomkålsris allerede et hit, så jeg krydser fingre for endnu en succes.

Nåh men så mange lækre sager i vognen, og alligevel fortryder jeg at jeg ikke købte lidt til mig selv. På den anden side er jeg også lidt stolt, da Askepot 2 ellers var faldet ned i vognen. 😉

Aftensmaden blev til en af de mindre sunde, nemlig tarteletter.. MUMS de var gode. Jeg MÅ simpelthen ha’ fundet på et alternativ til de usunde skaller, så jeg kan spise en af mine livretter med god samvittighed.
Måske kender du en løsning?
image

Nu vil jeg gå ud og børste tænder, med mit nyindkøbte tandpasta!

Hav en dejlig aften allesammen! 🙂

About

Categories: - Random | Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]