Jeg elsker guacamole og kunne spise det rent med en ske.
Jeg moser altid mine avokadoer med en gaffel for en grovere version. Jeg bryder mig ikke om en helt glat, blendet udgave.
Hvis ikke det skal spises med ske, kan jeg anbefale at bruge det som grøntsagsdip, i burgere, til nachos, i pitabrød eller wraps.
Guacamole
Ingredienser
- 1 stk avokado
- 50 g skyr
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk citronsaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær avocadoen over langs midten, fjern stenen og tag det grønne ud af skallen med en ske
- Pres hvidløget i hvidløgspresseren
- Tilsæt skyr og citronsaft
- Mos det hele sammen med en gaffel
- Smag til med salt og peber
Noter
Næringsindhold pr 100 g
Energi: 129 kcal
Fedt: 10,7 g
Kulhydrat: 9,7 g
Protein: 4,4 g
