Jeg bryder mig fortsat ikke om chokolade, men indimellem, så får jeg alligevel lyst til chokolademousse! Sådan en dejlig fast masse med chokoladestykker i – massere af chokoladestykker! Uhm… Det er bare guf! Og det er endnu bedre, når man kan smovse med næsten god samvittighed
Denne gang forsøgte jeg mig med en version med avocado i – og det var bestemt ikke dårligt! Serveret med friske jordbær – så bliver det jo næsten ikke bedre!
Ta’ det fra en, som ikke kan lide chokolade – og slet ikke mørk chokolade! Den her smager fantastisk (og af chokolade)!
Chokolademousse m. avokado
Antal: 2
Ingredienser
- 1 stk avokado
- 150 g skyr
- 2,5 spsk Kakaopulver
- 60 g mørk chokolade 72%
- 2 stk udstenede dadler
Sådan gør du
- Avocadoen skrælles og puttes i en skål sammen med skyr og kakaopulver
- Chokoladen knækkes i små stykker og hældes i skålen
- Tag stenene ud af dadlerne og put i skålen med de øvrige ingredienser
- Blend med stavblenderen
- Når massen er jævn fordeles moussen i skåle/glas og sættes i køleskabet (min. 30 minutter) inden servering
Noter
Serveringstip:
Servér med en sød/syrlig frugt på toppen. F.eks. jordbær