Chokolademousse m. skyr

Jeg har aldrig rigtig brudt mig om chokolademousse og af samme grund har jeg aldrig eksperimenteret inden for området. – Chokolade har aldrig rigtig været “min ting

Men når nu vi alligevel eksperimenterer med alt mulig andet, hvorfor så ikke give chokolade en chance også?

Chokolademousse

Ret: Dessert
Antal: 2

Ingredienser

  • 80 g mørk chokolade 72%
  • 2 frosne bananer
  • 2 tsk appelsinsaft
  • 2 tsk kakaopulver
  • 100 g skyr

Sådan gør du

  • De frosne (skiveskårne) bananer puttes i en skål og blendes med stavblenderen
  • Tilsæt skyr og blend til du har en luftig masse
  • Tilsæt kakaopulver, appelsinsaft og hakket chokolade
  • Blend det hele godt sammen

Noter

Serveringsforslag:
med bær og flødeskum på toppen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.