Bønnesalat

Så blev det atter hverdag, og for nogen af os betyder det mindre overskud, hvilket let kan føre til følelsen af at man ikke har tid.
Tid til f.eks. at lave et godt måltid mad, spise grøntsager, tænke ud af boksen!

Derfor er det fedt med nogle simple retter, man nemt kan bikse sammen, som f.eks. denne skønne bønnesalat!

Bønnesalat

Antal: 4

Ingredienser

  • 500 g grønne bønner fra frost
  • 100 g rød peberfrugt
  • 1 avocado 120 g
  • 1 rødløg 90 g
  • 3 spsk soya (sukkerfri)
  • 3 spsk olivenolie
  • 6 cherryblommetomater 54 g

Sådan gør du

Bønnesalat

  • Put bønnerne i et dørslag og hæld kogende vand over.
  • Avocado, løg og peberfrugt skæres i fine tern
  • Fordel bønnerne i et fad/stor skål og put de øvrige grøntsager ovenpå

Olie-dressing

  • Soya og olie puttes i en lille skål og blandes godt sammen.
  • Fordel olien over salaten og servér
  • pynt med cherrytomater på toppen

Noter

Næringsindhold pr 100 g
Energi: 59 kcal
Fedt: 3,4 g
Kulhydrat: 4,5 g 
Protein: 11,2 g

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.