Så blev det atter hverdag, og for nogen af os betyder det mindre overskud, hvilket let kan føre til følelsen af at man ikke har tid.
Tid til f.eks. at lave et godt måltid mad, spise grøntsager, tænke ud af boksen!
Derfor er det fedt med nogle simple retter, man nemt kan bikse sammen, som f.eks. denne skønne bønnesalat!
Bønnesalat
Antal: 4
Ingredienser
- 500 g grønne bønner fra frost
- 100 g rød peberfrugt
- 1 avocado 120 g
- 1 rødløg 90 g
- 3 spsk soya (sukkerfri)
- 3 spsk olivenolie
- 6 cherryblommetomater 54 g
Sådan gør du
Bønnesalat
- Put bønnerne i et dørslag og hæld kogende vand over.
- Avocado, løg og peberfrugt skæres i fine tern
- Fordel bønnerne i et fad/stor skål og put de øvrige grøntsager ovenpå
Olie-dressing
- Soya og olie puttes i en lille skål og blandes godt sammen.
- Fordel olien over salaten og servér
- pynt med cherrytomater på toppen
Noter
Næringsindhold pr 100 g
Energi: 59 kcal
Fedt: 3,4 g
Kulhydrat: 4,5 g
Protein: 11,2 g