Boller i Karry med kokosmælk

En af de nye opskrifter på bloggen er boller i karry!
Ikke ligefrem en nyopfindelse.
Den oprindelige opskrift er fra min yndlings kogebog: “God mad, let at lave” – men den indeholder selvfølgelig mel! Så jeg har improviseret en smule og valgt at lave den på kokosmælk!

Boller i kokos-karrysovs

Ingredienser

  • 1 portion kødboller
  • 15 g smør
  • 1 løg lille – ca. 70 g
  • 4 tsk karry gerne forskellige typer
  • 1 madæble
  • 5 dl væske gerne væden fra kødboller – ellers brug vand m. bouillon
  • 2,5 dl kokosmælk

Sådan gør du

  • Start med at koge kødbollerne
  • Smelt smørret i en gryde
  • Løget hakkes groft og svitses til de bliver blanke
  • Riv æblet på rivejernet og hæld i gryden sammen med karry
  • Rør godt rundt. Når massen er samlet til en klump, hældes kødbollevandet og kokosmælken i
  • Giv sovsen et opkogTilsæt kødbollerne og lad småsimre (jo længere tid, jo mere kommer kødbollerne til at smage af karry)

Noter

Serveringsforslag: Serveres med revet hvidkål/spidskål (rå), blomkålsris eller hvidkålsris.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.