Bananmuffins m. peanutbutter

Begge børn elsker at være med i køkkenet. Og denne gang var ønsket at vi skulle bage kage. Og helst noget med banan.

Hvad I ønsker skal I få.

Så her får i en opskrift på lækre, svampede bananmuffins uden chokolade – men med cremet peanutbutter

Bananmuffins m. peanutbutter

Antal: 15 stk

Ingredienser

  • 2 æg
  • 75 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 50 g smeltet smør
  • ½ dl vand
  • 3 bananer 330 g
  • 50 g peanutbutter smooth

Sådan gør du

  • Æg, sukker og vaniljesukker puttes i en skål og piskes luftig med elpiskeren
  • Tilsæt mel, bagepulver, smør og vand
  • Pisk godt
  • Bananerne moses med en gaffel
  • Peanutbutter og banan hældes i blandingen og der røres godt rundt (med elpiskeren på lav hastighed)
  • Når blandingen er jævn hældes denne i muffinsformene
  • Sæt muffinsene midt i den kolde ovn og bag ved 175° i ca. 25-30 minutter

Noter

Obs: Er ovnen varm, beregn da 12-18 minutters bagetid

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.