Bacon – det 8. vidunder?

Bacon er godt – jovist – men i min verden er det altså ikke nogen decideret gude-spise! Ofte synes jeg faktisk at bacon bliver alt for salt til min smag, men i små mængder er det godt – og så bidrager det jo med en fantastisk smag til maden.

Dog synes jeg at kalkunbacon, seranoskinke eller anden lufttøret skinke er mindst lige så lækkert.

Men når man kommer bacon i kager, tandpasta og hvad man ellers kan finde på, trækker jeg altså stregen! Pyha – det er altså lidt for meget af det gode. Jeg foretrækker helt sikkert bacon i det salte køkken – and that’s it!

Aftensmad

Morgenmad

Frokost

Salat

Suppe

Tilbehør

Tærter/madmuffins

About

Categories: - Ingredienser | Tags: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]