
Bacon er godt – jovist – men i min verden er det altså ikke nogen decideret gude-spise! Ofte synes jeg faktisk at bacon bliver alt for salt til min smag, men i små mængder er det godt – og så bidrager det jo med en fantastisk smag til maden.
Dog synes jeg at kalkunbacon, seranoskinke eller anden lufttøret skinke er mindst lige så lækkert.
Men når man kommer bacon i kager, tandpasta og hvad man ellers kan finde på, trækker jeg altså stregen! Pyha – det er altså lidt for meget af det gode. Jeg foretrækker helt sikkert bacon i det salte køkken – and that’s it!
Aftensmad
- Asparges, grønne, i baconsvøb
- Asparges, hvide i baconsvøb
- Bacon løgringe
- Bacon løgringe m. barbecuesauce
- Brændende kærlighed
- Falsk spaghetti i flødesauce m. bacon og gouda
- Farsbrød deluxe
- Farserede peberfrugter m. feta og bacon
- Forlorne harekillinger
- Fyldt svinemørbrad i baconsvøb
- Fyldt snackpeber m. flødeost og løg i baconsvøb
- Hakkebøf m. tomat og bacon
- Koteletter i ostefad
- Mørbradbøffer alá skinkemedaljoner
- Mørbradfad (svinekød)
- Mørbradgryde
- Paprikagryde m. tre slags gris
- Pikant kylling i baconsvøb
- Stuffed creamcheese chicken i bacon
- Tandoori kyllingeret
Morgenmad
Frokost
- Hønsesalat m. kylling og bacon
Salat
- Broccolisalat m. bacon, løg og ristede solsikkefrø
- Clubsalat m. kylling og bacon
- Kyllingeskud m. asparges i bacon
Suppe
- Blomkålssuppe m. flæsk ell. baconstykker
- Champignonsuppe toppet m. ristet bacon
- Hokkaidosuppe toppet m. ristet bacon
Tilbehør
- Gratineret blomkål m. baconknas
- Grillpakke m. svampe, peberfrugt, løg og bacon
- Græskar skiver i svøb
- Soyaristet hvidkål m. bacon
- Spinatkugler i bacon
- Stegt hvidkål m. bacon
- Stegt rosenkål m. bacon
Tærter/madmuffins
Categories: - Ingredienser | Tags: Bacon, Gris
Leave a Reply
[TOP]