Babymad: Bananpandekager m. havregryn

Baby venlige bananpandekager til voksne og børn.
Denne opskrift er min klart foretrukne opskrift på bananpandekager. De er nemme at lave og de smager godt. Har endnu ikke serveret dem for nogen, der ikke var begejstrede. Opskriften her er også bloggens mest besøgte i 2020! En sikker vinder.

Opskriften giver ca. 8 pandekager med kun 156 kcal pr 100 g

Bananpandekager

m. havregryn
Kalorier 158 kcal

Ingredienser
  

  • 1 banan (ca 110 g)
  • 2 æg (ca 110 g)
  • 1 dl havregryn (ca 30 g)
  • ½ tsk vaniljepulver
  • kokosolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Banan, æg, havregryn og vaniljepulver hældes i en skål og blendes med stavblenderen.
  • Lad dejen hvile i 5-10 minutter
  • Varm panden op (medium temperatur) og smelt lidt kokosolie herpå
  • Fordel dejen i fire cirkler på panden (1 pandekage svarer til 1 sovseske)
  • Steg til pandekagerne er gyldne
  • Tilsæt lidt mere olie på panden og gentag til der ikke er mere dej

Noter

Næringsindhold pr 100 g
Energi: 158 kcal
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 18,1 g
Protein: 7,6 g
TIP: Skal baby spise pandekagerne, sørg da for, at skorpen ikke bliver for sprød, så han/hun kan tygge dem, til trods for de manglende tænder
TIP: Hvis du skærer pandekagerne i små “strimler” kan baby selv holde dem, og E elsker, når hun selv kan føre maden ind i munden…
TIP: Pak pandekagerne i en pose eller i sølvpapir og opbevar dem i fryseren

Leder du efter en opskrift på bananpandekager uden havregryn, så prøv min udgave med æg, banan og krydderier (klik for opskrift).

About

2 thoughts on “Babymad: Bananpandekager m. havregryn

Leave a Reply to Mette Skov Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]
%d bloggers like this: