Æggesalat er an all-time frokost favorit! Og efter jeg fandt ud af hvor nemt det er at lave selv, køber jeg det aldrig igen! Okay – man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig! Men I ved hvad jeg mener…
Og når nu man er igang med at eksperimentere, kan man jo ligeså godt gå linen ud og lave alverdens forskellige æggesalat-forsøg!
Før påske lavede jeg denne lækre, djævleske æggesalat, der smager af lidt mere end en almindelig æggesalat!
I denne uge blev det til en æggecado-salat med most avocado i æggesalaten! Den nye version er mere mild i smagen, men er du vild med avocado, er den her udgave lige noget for dig! Jeg grovåd virkelig af denne lækre frokostsalat.
2 hårdkogte æg
1 avocado
2 spsk. græsk yoghurt
1 lille spsk. mayonaise
½ tsk. salt og peber
1 spsk. citronsaft
evt. purløg til pynt
- Æggene koges i 10 minutter
- Hæld koldt vand i gryden og lad æggene nedkøle helt
- Pil æggene
- Æggene deles på begge led i æggedeleren og puttes på en tallerken
- Avocadoen moses med en gaffel og blandes sammen med æggene
- Græsk yoghurt, mayonaise og krydderier vendes forsigtigt sammen med æggemassen
- Put æggesalaten i den ønskede skål
- Serveres med lidt purløg på toppen
Tip: Æggesalaten kan sagtens laves et par timer i forvejen, og stilles på køl i en lukket beholder