August i ord og billeder

Pool1Så er vi igang igen, efter en dejlig sommerferie.. August har været en hektisk måned, med fuld fart over feltet og lange arbejdsdage. Nu er jeg heldigvis ved at være lidt i overskud igen, og håber på at få lidt mere gang i kødgryderne i september…

Som jeg har skrevet i nogle af månedens indæg, så er jeg begyndt at tælle kalorier! Nu skal der altså nogle flere kilo af sidebenene! Det har betydet at jeg i slutningen af august vejer ca. 5 kg mindre, end jeg gjorde da jeg skrev juli i ord og billeder. Er super tilfreds med resultatet, især fordi jeg ikke har holdt igen med øl og vin i weekenderne! Men heldigvis har min indsats i resten af ugens dage båret frugt! Dog ærger det mig lidt at tænke på, hvad det kunne være blevet til, hvis jeg da bare havde holdt min sti i hele perioden! Men pyt!! Jeg er glad og selvtilliden er i top!

Efter jeg startede på arbejde har jeg ikke været så flittig en bruger af cyklen! Men jeg prøver at komme op i gear igen! Lige så snart stressniveauet daler, er jeg sikker på at jeg får taget mig sammen igen.

August månede blev også måneden hvor vi fik besøgt de danske strande! Endelig kunne vi komme ud og bade. Ellers har vi været tørre landkrabber denne sommer! En enkelt tur i vores venners pool blev det også til, ved årets anden uofficielle poolparty!

 

Parmiddag
Gateau MarcelMidt i august havde vi to hold venner på besøg. Vi kører en turnusordning, hvor vi på skift spiser og hygger med god vin hos hinanden. Det var blevet vores tur til at være værter og jeg havde besluttet at menuen skulle være mere eller mindre fransk. Jo jo – bearnaise sauce er skam fransk!
Det var en stor succes!

ForretFransk løgsuppe
Hovedret: 300 g. hakkebøffer m. bearnaisesauce og salat. Derudover havde vi lavet (fy fy) bage kartofler, hvor jeg havde skrabet indmaden ud, blendet det sammen med lidt spinat, løg, krydderier, ost og smør. Kartoffelmosen blev så puttet i skrællen igen og lunet lige inden servering. MUMS!
Dessert: Gateau Marcel

Desuden blev der serveret store mængder vin og øl!
Aftenen sluttede vi af i bowlinghallen, med bowling, dansk, god musik og hygge på højt plan!

Sailor2Sejltur
August var også måneden hvor kæresten langt om længe blev færdig med sin båd og fik den sat i vandet. Det betød selvfølgelig at jeg skulle med ud og sejle!
Panisk trak jeg i redningsvesten og klemrede mig til sædet og et stykke reb. Frugten for at drukne var overvældende, så jeg er ret stolt af at jeg faktisk endte med at kunne slappe a.
Til trods for høj bølgegang (ja så høje var bølgerne nok ikke, men det følte jeg altså at de var) blev jeg heller ikke søsyg! Har da også lovet at tage med en tur på vandet igen! Det var faktisk fedt nok!

Hitlisten
Vi kommer ikke uden om månedens hitliste – de syv mest læste opskrifter i august.
Kan du allerede nu gætte hvilke det var?

  1. Kold, cremet blomkålssalat m. hvidløg og purløg
  2. Blomkålsbites m. chili og to slags ost
  3. Cream-cheese brunch-pandekager
  4. Grøntsagspandekager (og madpakkeruller)
  5. Melonade ispinde
  6. Kålwraps m. spicy kylling
  7. Gateau Marcel

Hvilken opskrift var din august favorit??

Madfidusens favoritter

Foto

 

1: Kålwraps m. spicy kylling. 2: Pirogger m. oksekød. 3: Chiagrød m. vanilje og honningmelon. 4: Quesadillas m. laks og ost. 5: Grøntsagspandekager. 6: Chili Con Carne. 7: Æggetoast. 8: Majskolber på grill. 9: Blomkålsbites m. chili og ost.

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]