
Når jeg lavet opskrifter med mørk chokolade, bruger jeg
som regel altid 70% – hvilket er stort af én, der før kostomlægningen ikke kunne få nogen form for mørk chokolade ned!
Det må næsten have noget med stædighed at gøre!? Og tilvænning!
Så måske har kæresten ret i, at jeg bare skal lære at drikke kaffe!
Baaah, men det er en helt anden snak!
Mørk chokolade er ihvertfald et hit! Og selvom jeg nyder et lille stykke mørk chokolade som snack, så er det mindst ligeså fantastisk at bruge det i madlavningen – primært i bagning og desserter!
Her får du en samlet oversigt over bloggens opskrifter med chokolade.
Kagerne
- Avochoko muffins
- Bananmuffins m. marcipan og chokoladestykker
- Brownie
- Gateau Marcel
- Kolde chokolademuffins m. kakaotopping
- Mini chocolate chip cookies
- Mug cake m. kakao og chokolade
- Mug cake m. peanutbutter og banan
- Peanutbutter-banan-chokolade muffins m. et hint af mazarin
Chokolademousse
- Avo-choko mousse
- Blueberry dream – den ultimative dessert
- Chokolademousse m banan og skyr
- Gateau Marcel (fransk chokolademousse-kage)
- Klassisk chokolademousse m. appelsinsmag*
Andre lækkerier
- Chokokos ispinde*
- Chokoladeovertrukne bananer vendt i kokos
- Dadelkugler m. appelsin og chokolade
- Flødeboller
- Guldkarameller
- Marcipankugler
- Perbermyntepastiller
- Skyr dessert med chokolade (121 kcal)
- Wannabe snickers chokoladestykker
Drikkelse
*I denne opskrift bruges der mørk chokolade m. appelsinsmag