Lad dig ikke snyde!
Disse nye æggewraps ligner til forveksling de gamle æggewraps! Men ak! Det ydre snyder, for opskriften her indeholder nemlig en “hemmelig” ingrediens!
KOKOSMÆLK!!
Kokosmælken giver nyt liv til de æggede wraps og så mætter de – om muligt – endnu mere!! Og smagen! Ja den er helt fantastisk!
Har man ikke noget kokosmælk i køleskabet, så er den originale opskrift, uden kokosmælk, også himmelsk!! Så tøv ikke! Sunde wraps på bordet skal der nok komme!!
Æggewraps m. kokosmælk
Antal: 8 stk
Ingredienser
- 5 æg
- 4 æggehvider
- 5 spsk kokosmælk
- salt og peber
- fedtstof til stegning
Sådan gør du
- Æggene slås ud i en skål og piskes (med elpiskeren) sammen med kokosmælk, salt og peber. Det er vigtigt at man bruger piskeren, så dejen bliver luftig
- Dejen fordeles på en pande med en lille smule fedtstof – brug ca. ¾ dl. dejpr. pandekage
Noter
Serveringsforslag: Pandekagerne serveres med forskelligt fyld og kan bruges i stedet for tortillapandekager!
Prøv f.eks. at putte ristet oksekød, majs, løg, peberfrugt, tomat og salsa i som fyld!! MUMS!