
Jeg bruger rigtig mange æg i min madlavning.
Æg mætter, smager godt og kan laves på ufatteligt mange måder.
I nogle opskrifter er æggene det bærende element og i andre er ægget brugt som bindemiddel – Her på siden har jeg valgt at samle alle mine opskrifter, hvor æg er det bærende element.
De kolde æg
- Avocado æggesalat
- Deviled Eggs
- Djævelsk æggesalat
- En klassisk æggemad
- Fyldte æg m. avocado og rejer
- Æggesalat m. hytteost
Æggekage
Æggemuffins
- Grøntsagsmuffin med skinke og coctailpølser
- Kålreder m. hamburgerryg
- Madmuffins med oksekød og majs
- Madmuffins m. røget ørred, squash og feta
- Porremuffins (madpakke-muffins)
- Spinatmuffins med oksekød
- Æg- og kokosmælk muffins m. kebab, gulerod og løg
- Æggemuffins med bacon og champignon
- Æggemuffins med laks og spinat
- Æggemuffins med tomat og feta
“Morgen Æg”
- Breakfast Burrito
- Figurformede spejlæg
- Røræg m. fløde (æggestand)
- Vendte æg på panden
- Æg og bacon muffins
Wraps
Categories: - Ingredienser | Tags: Æg
Leave a Reply
[TOP]