Kold rødkålsalat med clementiner og granatæblekerner


Rødkålsalat!

Faktisk troede jeg ikke at man kunne spise rødkål rå!
Forstå mig ret – jeg har da set andre mennesker spise det råt før, men jeg havde aldrig troet at jeg skulle være en af dem..!

Rå rødkål smager jo godt! Og i denne juleudgave er det super lækkert!! -En lækker kombination mellem surt og sødt!!! Vil gå godt til lidt mørkere kød som and eller ko!

Rødkålssalat m. clementin og granatæblekerner

Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 300 g rødkål
  • 1 clementin
  • kernerne fra ½ granatæble
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 2 tsk limesaft

Sådan gør du

  • Rødkålen snittes fin og hældes i en skål
  • Balsamico eddike og limesaft hældes over kålen og det vendes godt sammen
  • Clementinen pilles, de hvide strimler tages fra, de halveres og puttes i skålen
  • Granatæblekernerne hældes i skålen
  • Det hele blandes godt!

Noter

NB: Kan både serveres med det samme eller stå og trække i køleskabet et par timer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.