Rødkålsalat!
Faktisk troede jeg ikke at man kunne spise rødkål rå!
Forstå mig ret – jeg har da set andre mennesker spise det råt før, men jeg havde aldrig troet at jeg skulle være en af dem..!
Rå rødkål smager jo godt! Og i denne juleudgave er det super lækkert!! -En lækker kombination mellem surt og sødt!!! Vil gå godt til lidt mørkere kød som and eller ko!
Rødkålssalat m. clementin og granatæblekerner
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 300 g rødkål
- 1 clementin
- kernerne fra ½ granatæble
- 2 spsk balsamico eddike
- 2 tsk limesaft
Sådan gør du
- Rødkålen snittes fin og hældes i en skål
- Balsamico eddike og limesaft hældes over kålen og det vendes godt sammen
- Clementinen pilles, de hvide strimler tages fra, de halveres og puttes i skålen
- Granatæblekernerne hældes i skålen
- Det hele blandes godt!
Noter
NB: Kan både serveres med det samme eller stå og trække i køleskabet et par timer


