7 lækre dadelkugler

Så blev det november og butikkerne bugner af lækre julesager.
Nisser og chokolade står række op og række ned men også dadlerne er fundet frem fra de bagerste hylder og fået en plads forrest i grønt afdelingen.

Og det er da fristende lige at smide noget lækkert i vognen eller kurven..! Så hvorfor ikke vælge dadlerne, og lave noget lækkert guf..!?

Dadelkuglerne er en af mine absolutte favoritter. Det er hyggeligt at stå og rulle kuglerne og så smager det super godt. Desuden er de nemme og lave, så de kan sagtens serveres for uventede gæster.
Madfidusen giver dig her 7 lækre dadelkugler til hygge i november og december.

1. Romkugler

Romkugler

Romkuglerne har været serveret utallige gange, når vi har haft gæster – og de er et hit hver gang! Jeg laver altid en dobbelt portion, for de får hurtigt ben at gå på! Find opskriften på romkugler her!

Monsterkugler

Monsterkuglerne er faktisk også en omgang romkugler i forklædning. Vendt i farvet kokos og klædt ud som monstre går kuglerne rent ind hos børn og barnlige sjæle. Find opskriften på monsterkugler her!

Kakao-kokos-kugler

Dadelkugler

Disse dadelkugler – eller kokoskugler om man vil – er en lækker kombination af kokos og kakao. Smager himmelsk og er elsket af store og små. Husk at lave en ekstra portion, eller bare lave små kugler, da de hurtigt får ben at gå på. Påskriften på kakao-kokos-kugler finder du her.

Vaniliekugler m. lakridsdrys

Dadelkugler

Lakrids kan man efterhånden proppe i hvad som helst, men så længe det smager godt, så gør det jo ikke noget. Er du lakridselsker lige som mig, så skulle du prøve disse dadelkugler med vaniljesmag, der er vendt i lakrids. Men lad dem ikke stå for længe. Lakridsen har det med at smelte – smagen er dog himmelsk selv efter et døgn i køleskabet og ‘smeltet lakrids’. Find opskriften på vaniliekugler med lakrids drys lige her.

Julekugler

Dadelkugler

Julekuglerne er lavet med julens bedste krydderier – nemlig kanel og smagen af marcipan. Rullet i et syrligt drys frysetørret hindbær er disse perfekte i dagene op til jul. Find opskriften på jule-dadel-kugler her.

Appelsinkugler m. chokolade

Dadelkugler

Dadelkugler med et frisk strejf af appelsin og rullet i kakao. Perfekte til chokolade-elskeren! Find opskriften på appelsinkugler med chokolade lige her.

Røde kokos-hindbær-kugler

Dadelkugler

Dadelkugler behøver ikke at være brune. Du kan farve dem i alverdens farver. Disse dadelkugler er lyserøde, farvet med frugt farve, og så er der blandet lidt frysetørret hindbær i blandingen. Find opskriften på de røde kokos-hindbær-kugler lige her.

 

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]