5 skønne sommersalater
Jubiiiiii….. Så blev det alligevel sommer i Danmark!
Det betyder solbriller, solcreme, picnic kurv, badetøj, strand, skov, vand, kolde drinks, shorts – you name it – og selvfølgelig grillaftener!

Med temperaturer langt over de 20° er der ikke meget fidus ved at stå i køkkenet i flere timer!
Maden skal helst være nem – hvis man da overhovedet orker at spise noget!

Sommeren er den tid på året, hvor vi spiser aller mest salat. Vi skovler gerne Iceberg, agurk og tomat indenbords til alle måltider og det bliver måske en smule trivielt.
Derfor har jeg samlet fem skønne sommersalater til jer lige her, som er ideelle til grillaftener, hvor man enten spiser alene eller har gæster på besøg.

Broccolisalat

Broccolisalat01

Broccolisalaten er lavet med bacon, ristede solsikkekerner samt en fedtfattig dressing lavet på skyr, uden tilsat sukker. Perfekt side dish, men lav nu rigeligt – broccolisalaten har det med at forsvinde meget hurtigt. Find opskriften på broccolisalat lige her.

Bønnesalat

Bønnesalaten

Denne friske bønnesalat er i den mere mættende kategori, og kan serveres som det eneste tilbehør. Den mætter super godt, og smagen er helt i top. Bønnesalaten indeholder bønner, tomater, løg, peberfrugt, avocado og en lækker olie-dressing. Find opskriften på den lækre bønnesalat lige her.

Tomatsalat

Tomatsalat

Tomatsalaten er en ægte sommerklassiker og kan laves på utroligt mange måder. Nogle serverer den med ost – andre gør ikke. Denne version er ostefri, og består af tomater, løg, basilikum og olie-dressing. Opskriften på tomatsalat kan du finde lige her.

Kerabu Nanas

Kerabu Nanas 01

Ananas salaten her skøn og let sommersalat med kun tre ingredienser (og chili). Salaten er perfekt til portionsanretninger og kan serveres til hvad som helst. Find opskriften på den forfriskende, syrlige ananas salat lige her.

Vandmelonsalat

Vandmelonsalat02

Ingen sommer uden vandmelon – og slet ikke uden en vandmelonsalat. Min absolutte sommerfavorit! Det eneste du skal lave er at skære vandmelonen i mundrette stykker, skylle spinaten, afdryppe salatosten og fordele ingredienserne i et flot fad. Simpelt, lækkert og let. Find opskriften på vandmelonsalaten lige her.

 

 

About

Categories: - Random | Tags: , , , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]