5 ispinde uden tilsat sukker!

istid

Solen skinner, og temperaturen er lige så stille begyndt at bevæge sig i en lunere, ja nærmest varm, retning.. Jeg er så småt begyndt at planlægge sommerens kolde forfriskninger, og glæder mig til at lave is i stakkevis..

Jeg har brugt timer på at finde inspiration til nye kombinationer, men i virkeligheden er det jo slet ikke nødvendigt, der er jo massere af lækre variationer gemt lige her også… Derfor har jeg samlet 5 opskrifter på ispinde til dig, lige her!

Men bare rolig – nye varianter skal der nok komme rigeligt af, det næste stykke tid!


Melonade ispinde

Icepops

Disse lækre melonade ispinde, lavet på honningmelon og kokosmælk, er en skøn, skøn sommerforfriskning på en varm dag. Friskheden kombineret med den cremede konsistens er to die for.


Sodavandsis m. friske jordbær

Popsicle

Med en sukkerfri sodavand og en portion friske jordbær, kan du hurtigt og nemt lave disse skønne sodavandsis, der kun består af to ingredienser. Isene her er søde og forfriskende – som en rigtig sodavandsis bør være!


Chokokosis

Chokos is

Endnu en lækker is, der er lavet med kun to ingredienser – chokolade og kokosmælk! Disse skønne chokokosis er perfekte til chokolade-elskeren!


Kokos-banan-is m. blåbær

Kokosis - Kopi

Kokosmælk er så lækker i frossen tilstand. Der giver en dejlig cremet is, hvor det er ligefør at en enkelt ikke er nok. Disse skønne kokos-banan-is med blåbær smager så godt, og nærmest smelter i munden, på en varm sommerdag!


Mangois m. jordbær

Mangois

Frugtis er og bliver en sommer klassiker! Jeg har kombineret mango og jordbær og lavet disse skønne mango is!

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]