3 lækre desserter til nytår

Nytåret står for døren, og det er tid til at sammensætte den perfekte nytårsmenu.
For nogle er menuen den samme år efter år – for andre skal man helst overgå sig selv igen og igen.

For mig handler det om at læne mig tilbage og nyde at det er nogle andre, der står for maden. Og det er virkelig svært, når man har en masse lækre idéer, der står på spring.

De sidste par dage har der været mange efterspørgsler på desserter til nytår. Og for at gøre det hele lidt nemmere, har jeg samlet mine tre bud på årets dessert 2015.

1: Blueberry Dream

Blueberry Dream05 (2)
Denne blåbær drøm, er den ultimative dessertmousse lavet af to slags mousse (blåbær og chokolade) samt et lag af blåbær gelé – toppet med flødeskum og revet chokolade. En lækker kombination af chokolade og frugt, der indbyder til at snuppe “en lille skefuld mere
Find opskriften på blueberry dream lige her.

 

2: Chokolademousse

Chokolademousse

Den klassiske dessert, der går til alle menuer. Chokolademoussen!
Jeg har taget den klassiske chokolademousse skridtet videre og givet den et lille tvist i form af cholade med appelsinsmag. Det gør bestemt ikke moussen dårligere – så skal der chokolademousse på bordet, så skulle du prøve denne version.

 

3: Gateau Marcel

Gateau Marcel

Gateau Marcel er kagen for alle chokoladeelskerne. En intens chokoladekage lavet med chokolademousse. Faktisk kræver denne kage kun fem ingredienser og så er den to-die-for. Mine gæster roser den altid til skyerne. Server den lækre gateau marcel med lidt friske bær og is!

 

Mangler du mere inspiration til nytårsmenuen, så kig her.

About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]