3 fantastiske fastelavnsboller – Glutenfrie og uden tilsat sukker

Fastelavn er mit navn,
boller vil jeg have.
Hvis jeg ingen boller får,
så laver jeg ballade

Det er blevet februar, og februar betyder vinterferie og fastelavn! Ikke at de to ting som sådan har noget med hinanden at gøre, men hvis man ikke er på skiferie, er vinterferien jo det perfekte tidspunkt til at bage en masse lækre fastelavnsboller!

Så I kan næsten regne ud hvad min vinterferie skal gå med. Gnaske en masse fastelavnsboller og evt. udvikle en ny fastelavnsbolle-opskrift?

Hvordan foretrækker du dine fastelavnsboller?

Jeg pønser lidt på at prøve noget nyt i år, men jeg kan simpelthen ikke tænke mig frem til noget spændende, og noget som selv den gravide her kan spise. Men hun er blevet lidt kræsen efter maven er begyndt at bule, og så er det altså op a’ bakke! Så skriv gerne jeres inputs i kommentarfeltet herunder! Jeg vil virkelig gerne prøve noget nyt i år – og helst ikke komme til at vælte ind forbi bagerens udvalg! Åh du svage rygrad!

Nåh men noget er da helt sikkert. Jeg skal ha lavet de “gamle” opskrifter igen! De er bare for lækre og fortjener på ingen måde at gå i glemmebogen.LCHF Semlor

Disse svenske fastelavnsboller m. mandelcreme er to die for!
Bløde, søde og syndige!

Find opskriften på disse gluenfrie, LCHF fastelavnsboller lige her.

Fastelavnsboller m. creme

Disse gammeldags fastelavnsboller m. creme er blevet lavet et utal af gange i vores lille hjem! Jeg er helt pjattet med dem! De gammeldaws fastelavnsboller har altid været mine yndlings, og denne glutenfrie version er bare lige i øjet! Hvis man dropper de to dadler i kagecremen, er opskriften her sågar også LCHF venlig!

Find de skønne fastelavnsboller med creme lige her.

Fastelavnsboller m. remonce

Disse fastelavnsboller er lavet på samme måde som dem med creme – blot med noget andet fyld! Her er fyldet nemlig en lækker, fast marcipan remonce af hjemmelavet marcipan og dermed uden tilsat sukker.

Fastelavnsbollerne er selvfølgelig glutenfrie, uden tilsat sukker og LCHF venlige. Du finder opskriften på de skønneste fastelavnsboller med remonce lige her.About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]