Ovnbagte æg og bacon muffins

Okay, så denne morgenmads idé er efterhånden set mange gange på nettet! Men det gør den bestemt ikke mindre lækker!

Som jeg ser det, så kan disse æg og bacon muffins laves på to måder. Enten med hele æg, slået ud i bacon “skålen” eller som sammenpiskede æg. Personligt er jeg ikke så vild med æggeblommen og derfor foretrækker jeg den sammenpiskede version – min kæreste derimod nyder gerne versionen med det hele æg. Sådan er man jo så forskellige.

Derfor får I i dag to versioner af den samme opskrift

Æg og bacon muffins

Antal: 1

Ingredienser

  • 2 stk bacon
  • 1 æg
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180º (varmluft)
  • Beklæd en muffinform med bacon: Det første stykke foldes sammen så det dækker bunden. det andet stykke formes langs kanten
  • Vælg version 1 eller 2, sæt formene i den lune ovn i ca. 20 minutter

Version 1

  • Slå et æg direkte ned i den bacon beklædte muffinform og krydr med salt og peber på toppen

Version 2

  • Slå et æg ud i en skål, krydr med salt og peber, pisk godt med en gaffel og hæld æggemassen ned i den baconbeklædte form.

One thought on “Ovnbagte æg og bacon muffins

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.