
Juleaften er bordet altid fyldt med en overflod af mad!!
To kæmpe ænder til fem mennesker! Det giver rester!
Og jeg elsker at gå og nippe til anden sent om aftenen den 24. eller i løbet af dagen den 25.!
Hos kærestens familie spiser de gås, og i mange andre hjem spises der flæskesteg!
Bruger du altid resterne på samme måde, eller skal du prøve noget nyt i år???
Her får du et par ideer til, hvordan du kan bruge dine low carb rester:
- Flæskestegssandwich med flæskesteg
- Rødkålsalat med kold and eller gås. Prøv den med avocado og mandler eller clementiner og granatæblekerner.
- Stenalderbrød med smør og kold and, gås eller steg
- Genopvarm det hele, eller rist det i lidt smør på panden – så er der biksemad!
- Æggewrap eller Blomkålswrap med lidt rød dressing, fint hakket rødkål, et par skiver avocado samt opvarmet and eller gås
Categories: - Random | Tags: And, Flæskesteg, Gås, Glutenfri, Gris, LCHF, Low Carb, Restemad, Rester, Sukkerfri
Leave a Reply
[TOP]