Jeg har efterhånden forsøgt mig med en række forskellige dadelkugler! Kokoskugler, Romkugler, Monsterkugler og nu: Julekugler!
Og jeg bliver aldrig skuffet!
Derfor tænkte jeg at en mere julet udgave måtte være på sin plads! Og hvad er mere julet end kanel, rød farve og smagen af marcipan??
Dadel-jule-kugler
Antal: 20 stk
Ingredienser
- 50 g mandler
- 50 g paranødder
- 12 stk dadler
- 1 spsk vand
- 2 spsk kakaopulver
- 1 tsk kanel
- 1 tsk mandelessens
- frysetørret hindbær til pynt
Sådan gør du
- Nødderne hakkes til mel med stavblenderen (eller i en foodprocessor)
- Stenene pilles ud af dadlerne og puttes i en lille skål sammen med vandet
- Dadler og vand røres til karamelmasse med stavblenderen
- Dadelmassen blandes sammen med nøddemelet
- Tilsæt kakao, kanel og mandelessens og rør godt, til dejen er jævn
- Tril dejen til kugler og vend dem i frysetørret hindbær
- Stilles på køl inden servering