Vaffeldagen 2016: 3 vafler fra det salte køkken

vaffeldag



Idag er det international vaffeldag og det betyder stakkevis af vafler.

Vaffeldagen markerer forårets komme og dermed også vinterens afslutning og falder altid på den 25. marts – 9 måneder før jul. Så fik vi lissom formaliteterne på plads!

Når det så er sagt, hvem har så overhovedet brug for en undskyldning for at spise vafler?

Søde vafler findes der massere af på bloggen. Jeg er især begejstret for de sprøde mandelvafler serveret med lidt frisk frugt/bær – eller måske med lidt chokolademouse on-the-side! Søde vafler er klassiske og dem, de fleste af os kender og elsker. Men vidste du at man også kan lave vafler i det salte køkken?

Jeg har samlet tre salte vafler til dig lige her. Så varm vaffeljernet godt op og nyd vafler resten af dagen! Her får du vaffel inspiration til morgen, middag og aften!

Omeletvafler

Waffle

Omeletter på morgenbordet er ikke nogen nyhed, men har du nogensinde overvejet at lave din omelet i vaffelmaskinen? En såkaldt vaffelet..! Hvis ikke, så prøv denne skønne omeletvaffel med peberfrugt.

Spinatvafler

Vafler

Sidste år postede jeg disse grønne spinat vafler, på vaffeldagen, og siden da er opskriften blevet flittigt delt på de sociale medier. Spinat vaflerne er da også min absolutte favorit salte vaffel.
Vaflerne er perfekte til vaffel-sandwich! Prøv f.eks. en med hønse- eller æggesalat i.

Kikærtevaffel

Vaffel

Til sidst har vi kikærtevaflerne. Kikærtevaflerne er perfekte som brøderstatning og tilbehør til aftensmaden. Så drop hvidløgsflutet og haps en kikærtevaffel i stedet for! Tip: Prøv at smøre dem med lidt hvidløgs smør! Yum!

About

Categories: - Random | Tags: , , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]