
Mad i små bidder – det er noget, der som regel falder i god jord.
Enten som en forret eller til det store tapasbord!
Disse små hapsere er særdeles populære i ovenstående kategorier.
Vi snakker selvfølgelig om lakseruller.
Og ikke lakseruller som i lakseroulade eller som i sushi – men som lakseruller, hvor det er laksen, der rulles om en lækker, cremet flødeost. Prøv f.eks. den med hvidløg – det er super lækkert..
De kloge siger jo at man skal spise fisk 2 gange om ugen! Så hvorfor ikke benytte budskabet til at anrette en lille lækker fiske tallerken, med tunmousse eller laksemousse, lidt rejer og en lakserulle… Uhmmmm….
1 stort stykke røget laks
1 spsk. flødeost (Buko garli)
Pynt med forskelligt salat og citronskiver
- Skær laksestykket over på midten
- Smør Buko på halvdelen af begge skiver
- Rul laksestykkerne og placér på en tallerken
- Pynt med icebergsalat, agurk og citronskiver
Categories: Forretter | Tags: Fisk, Laks, LCHF, Low Carb, Smøreost
Leave a Reply
[TOP]