Foodprep og madplan uge 33

I forlængelse af sidste uges indlæg om foodprep, kommer nu en evaluering herpå! Ja man er vel lærer, og fagtermer kan med fordel bruges i bloggerverdenen også!

I sidste uge havde vi lavet en madplan og brugte hele søndag på at tilberede ugens måltider! Og som jeg tænkte den dag, tænker jeg stadig: Det var lidt for omstændigt!
Jeg manglede plads til spontanitet – når maden nu er lavet til ugen, så kan man ikke bare tænde op i grillen, når nu sommeren endelig melder sin ankomst! Man kunne heller ikke tage ud og spise og generelt kan det godt være svært at forudse en uge frem! Min moussaka endte f.eks. i fryseren – men så har vi da noget nemt til en anden dag…

Det der tilgengæld fungerede var forberedelsen af grøntsagerne. Dét, at man ikke nødvendigvis skulle stå og snitte salat – først til aftensmaden og derefter til madpakken.
At blomkålsrisene var revet, og løgene var hakket gjorde en kæmpe forskel! Så det har vi taget med os til denne uge!

Så jeg er stadig hooked på at foodpreppe! Men i et lidt mindre omfang, med plads til spontanitet.

Foodprep

Der er derfor hakket salat og grøntsager til den store guldmedalje!
Der er handlet ind..
Og så har jeg formet to kilo oksefars til hakkebøffer og smidt dem i fryseren. På den måde er det nemt lige at hive en hakkebøf op fra kuldens dyb, og man behøver ikke engang et tø dem op! Du kan læse mere om frost-bøfferne lige her. Så lige nu har vi 20 hakkebøffer i fryseren, til burgere, grillaftener eller hvad det nu kunne være. Man kan jo stadig lave kødsovs, selvom kødet er formet! GE-NI-ALT – Hvis jeg da selv skal sige det!

minced meat

Madplan uge 33

Som i sidste uge, har vi ikke besluttet hvilken dag vi spiser hvad, men blot hvad, der skal på bordet!

About

Categories: - Random |

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[TOP]