Oste-omelet m. seranoskinke og peberfrugt

Oste-omelet




 

Frokost, der ikke skal være rugbrød, men helst lige så nem at bikse sammen? Det lyder måske til at være lidt af en ufordring, for nogle!

Heldigvis er der gode råd at hente – også hos Madfidusen!
Har I f.eks. set min lækre frokost side, hvor jeg har samlet alle de lækre frokost opskrifter? Den kan I finde ved at trykke på linket her!

Frokost siden opdateres lige så snart der kommer nye frokostopskrifter til, så husk at holde øje med nye favoritter, som f.eks. dagens indspark!

Gæster i weekenden? Så står du måske med en masse rester, lige som jeg. Resterne er perfekte som frokost dagen derpå, hvad end man opvarmer retten igen, eller kreerer en ny version..
Af reste-favoritter, kan man nævne: Pizza, omeletter, vafler m. fyld og meget, meget mere!

Dagens stop-spild-af-mad indspark får I, i form af en omelet! Jeg har forsøgt mig med en ostevariant, toppet med weekendens rester og lidt grønt on the side! I virkeligheden kan en omelet jo toppes med alt hvad hjertet begærer, så brug endelig løs af de rester, du nu har!


Oste-omeletOste-omelet m. seranoskinke og peberfrugt
(1 person)

1 æg
2 ekstra æggehvider
20 g. revet ost
1 tsk. fiberhusk
30 g. seranoskinke
30 g. peberfrugt

Evt, lidt fedtstof til stegning

  • Tænd panden på svag-medium varme
  • Smelt evt. fedtstoffet
  • Æggene slåes ud i en skål og piskes luftige med en gaffel
  • Tilsæt det revet ost
  • Bland fiberhusken heri
  • Når panden er varm hældes æggemassen herpå.
  • Skinken og peberfrugten fordeles ovenpå æggemassen
  • Vend forsigtigt omeletten og sluk for varmen

Servér omeletten straks efter med lidt salat on-the-side

Oste-omelet

Leave a Reply