Ny version af “Kålghetti” – nu med cheesy kødsovs

Så blev det tid til at afprøve en ny kødsovs til den skønne kålghetti. I dag i en ekstra oste-agtig udgave.

Jeg har altid en stor bøtte med revet hvidkål til at stå i køleskabet, så derfor er det kun kødsovsen der kræver tilberedelse. Lækkert og nem, på en ellers travl hverdag.

Kender I det, når man bare har lyst til ost?
Sådan havde jeg det i dag, og derfor tænkte jeg at det måtte være muligt at kombinere med aftensmaden. Og sådan fandt den cheesy kødsovs vej ind i køkkenet.


Kålghetti med cheesy kødsovs Kålghetti og cheesy kødsovs
(2-3 personer)

Kålghetti:
600 g. Hvidkål

  • Skyl hvidkålen
  • Snit den fint (brug evt. foodprocessor)

Kødsovs:
500 g. Oksekød
1 løg (hakkes)
3-4 fed Hvidløg (presses)
6 mellemstore Champignon (skæres i tern)
2 store Gulrerødder (rives)
1½ spsk. smøreost (grøn pikant)
1 håndfuld revet Ost
1 ds. (stor) Tomatpure
1 ds. Hakkede Tomater
Krydderier: Salt, Peber, Allroundkrydderi, Paprika
evt. 1 dl fløde, madlavningsfløde eller mælk

  • Find en stor gryde
  • Brun oksekødet og tilsæt løgene
  • Hak champignonerne i tern, riv gulerødderne og hæld i oksekødsmassen
  • Put smøreosten i og rør godt (Hvis det er nødvendigt tilføj da lidt vand)
  • Tilsæt tomatpure og hakkede tomater
  • Hæld kyderierne i (husk og smag til)
  • Tilsæt evt. mælkeproduktet her og kog op
  • Når retten er færdig hældes en håndfuld revet i og der røres godt, til osten er smeltet

TIP: Servér evt. med revet ost på toppen 

Velbekomme!

Leave a Reply