Fyldte æg m. avocadocreme og rejer




Mangler du noget nyt på påskebordet? Eller på frokost bordet generelt? Så kig bare her.

Æg er en all-time klassiker, men hvorfor ikke pifte æggene lidt op?
Fyldte æg er noget af det nemmeste at lave – hvis man da ellers kan finde ud af at koge et æg? Man skal bare pille den hårdkogte blomme ud, og fylde noget guf i hviden. Simpelt. ik?

Jeg gik efter klassikeren i første hug, med avocado og rejer! Hvem er ikke pjattet med denne kombination? Hvad fylder du i dine fyldte æg? Skriv idéer i kommentarfeltet nederst på siden.. ↓

De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up! Mulighederne er mange..


Avocado eggFyldte æg m. avocadocreme og rejer

4 kogte æg
stor avocado (100 g.)
1 spsk. flødeost (25 g.)
½ spsk. citronsaft
1 lille drys salt

50 g. rejer
agurk
tomat

  • En gryde med vand bringes i kog
  • Æggene lægges i gryden og koger i 10 minutter
  • Skyl æggene under den kolde hane
  • Æggene pilles og halveres
  • Pil forsigtigt blommerne ud
  • Avocadoen pilles, stenen tages ud og indmaden moses med en gaffel
  • Tilsæt flødeost, citronsaft og salt
  • Rør rundt til massen er jævn
  • Avocadofyldet hældes i en sprøjtepose og fordeles i de tomme æggehvider
  • Anret med tomat- og agurkeskiver

Æggeblommerne kasseres eller bruges til ekstra fyld i disse deviled eggs.

Avocado egg

Leave a Reply